torsdag den 26. april 2012

Jeg har sørmet malet!

Ja jeg er selv lidt overrasket. Jeg har ikke malet i årevis, faktisk ikke siden billedkunst eksamen på seminariet. Jeg har altid gerne ville have haft lyst til at male, sådan få udløb for mine kreative sider. Men det er aldrig rigtig blevet til særlig meget. Både mine forældre og min søster har flere af mine malerier hængene, men de er også allesammen fremstillet som gaver og ikke af 100% ren lyst. Selvfølgelig har jeg haft lyst til at male dem, men de er malet med henblik på at skulle gives væk.
 Men forleden dag fik jeg rent faktisk lyst til at male lidt og så gjorde jeg det rent faktisk også....nogen gange hændet det nemlig at jeg har lyst til at lave noget kreativt, men i stedet havner på sofaen foran fjernsynet.
 Resultatet blev meget lyserødt og pastelfarvet, men hyggeligt synes jeg.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg kan rigtig godt lide dit maleri. Meget meget fint og sart :-) Dejligt at du fik "taget" dig sammen. Nu er det måske lidt lettere at komme i gang næste gang.

Janni sagde ...

Tak skal du have. Ja det kan være at jeg skal holde mig selv lidt til ilden. Heldigvis har jeg en 6-årig lille kunstner her hjemme der meget gerne vil være med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...