torsdag den 22. september 2011

Min mor havde ret..


Købte som sagt nogle fede sager for snart 14 dage siden, bla den stol. Den havde en lidt speciel lukt og betrækket trængte virkelig til at blive vasket. "Gør det ikke," sagde min mor, "Du får det aldrig på igen."
Arrghh tænkte jeg, kan det nu også passe, jeg hev straks betrækket af, det var ikke noget problem, vaskede det skånsomt ved 30grader, strakte det efter vask og lagde det til at tørre. Men...da det så skulle på igen var det noget af et mas, måtte hurtigt indse at det nok var krøbet lidt. Da det endelig var kommet så meget på, at jeg skulle igang med lyne processen, hvilket næsten var muligt, begyndte tænderne på lynlåsene lystigt at falde af. Så var løbet ligsom kørt og jeg måtte jo indrømme at mor havde ret... (senere fortæller hun mig så at det jo er for det er uld, kunne hun ikke have sagt det noget før?)
Så nu skal jeg til at sy et nyt betræk, men hvad pokker skal jeg vælge?
 Af andre gode ting fandt jeg denne fede mint farvede lampe til Benjamins værelse, passer perfekt til hans tapet fra Ferm Living - 10kr
 Den før omtalte Brio tavle - 10kr
Dette sæt købte jeg ikke, men jeg synes lige at jeg ville dele billedet da det bare er for fedt, ikke?
Jeg købte dog også en bøtte med 10.000 Hama perler til en 5'er. Og Benjamin fik 3 Hero Factory agtige figurer for 50kr. Så de er altså til at handle med i Sorø.

3 kommentarer:

My box of buttons sagde ...

Arj altså, det sæt med bord og stole.... det er da for sødt :) hvad kostede det ??

My box of buttons sagde ...

Og er det ikke til børn ?? :)

Janni sagde ...

Det var rigtig fint, jeg spurgte ikke på pris desværre.
Det er til voksne (men bestemt ikke meget store voksne. Ham der har det til salg har en hjemmeside minantik.dk, jeg kan umiddelbart ikke se sættet på hans side, men du kan da prøve at kontakte ham hvis du er interesseret.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...