onsdag den 15. februar 2012

Kager af den søde slags!

Her er så resultatet af vores cupcakepyntningskursus, som vi var på i går. Kursus er måske så meget sagt, for egentligt undervisning, var der ikke rigtigt noget af... 
Og ikke for at komme til at lyde sur, men så kan jeg godt blive lidt (eller meget) irriteret på kvinder (læs mødre) der er så fokuseret på deres eget afkom, at det er på bekostning af alle andres. Så vid, hvis i skal på cupcakekursus hos Specialkøbmanden, skal rundsavene skrues på albuerne, hamstringsevnerne hives frem og almindelig hygiejne glemmes (hvis man nu lader være med at vaske fingre, så kan man jo nå at være de første til at få (de beskidte) fingre i kagerne!)
Dermed skal det også siges at det var en sød og rar dame der "underviste" os, der var masser af sukkermasse og smørcreme til alle, samt at udvalget i deres butik er så stort og overvældenede at man ikke ved hvor man skal begynde. Hvis man vil handle til noget særligt, kan det anbefales at man tænker projektet igennem inden man kommer ind i butikken.
 Fondant (sukkermasse ala marcipan) dækkede småkager, det er første gang jeg har set det....de smager....sødt! Fortrækker altså glasur på mine småkager.
 vores seks pyntede cupcakes, de smagte....også sødt!
Færdigt arbejde!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...