onsdag den 11. maj 2011

Benjamins værelse - del 1

Vi flyttede ind i vores lille hus i 2006, og når jeg skriver lille, så mener jeg lille, vi taler om lige knap 90m2. Indretningen bestod af et køkken med spiseplads, badeværelse, bryggers (uden indgangs dør ude fra?), soveværelse og stue, altså ikke noget ekstra værelse, som Benjamin kunne bo. Han fik derfor i starten soveværelset og vores dobbeltseng blev parkeret i stuen. Det var ikke så holdbart i længden, så derfor blev bryggerset, ca et 1/2 senere ombygget til et lille værelse, med specialbygget skab der indeholdte vandvarmer og eltavle.

Bryggers / værelse
før og efter
Senere satte vi det fantastiske Dotty tapet fra Ferm Living op, hvilket gjorde værelset meget mere hyggeligt og meget mere i den stil jeg sigtede efter. Det lille skab og Anders And lampen er begge loppefund, ligeledes er De Små Synger og Spørge Jørgen. Kay Boyesen soldaten er en dåbsgave fra Gudmor, (vi ønskede os den i stedet for alle de typiske sølvting man kan være så (u)heldig at få...)
Værelset er faktisk ikke meget bredere en billedet viser

Sensommeren 2010, fandt vi ud af at vi havde en kæmpe fugtskade under vores stuegulv, hvilket har resulteret i en total indvendig renovering, alt pånær badeværelset er blevet fuldstændigt udskiftet, lige fra isoleringen på loftet til de nederste gulvbrædder, dermed også køkken og rum-inddelingen. Derfor var det jo en oplagt mulighed at udvide Benjamins værelse, fra de oprindelige ca. 4,5m2 til ca 9. Billederne herunder viser hvor langt vi er på nuværende tidspunkt. Benjamins værelse er det sidste punkt på listen i vores indendørs renovering.
Det er stadig nødvendigt at have (den nye) vandvarmer og eltavle på værelset, de bliver dog igen bygget ind i et lille skab i hjørnet.


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...