fredag den 22. april 2011

Påske lopper
Var på et lille privat loppemarked i går og fandt disse to skønheder. Fadet har min absolutte ynglingsfarve lige nu MINT! Det har godt nok lidt bare pletter, men jeg skal nok finde noget at bruge det til. Jeg købte også den lille metal kande, det var nok mest det flettede håndtag jeg faldt for. Kan sagtens forestille mig den med isterninger og saftevand i, til sommer.

Om lidt skal Benjamin have sit påskeæg og igen i år er jeg nok kommet til at overdrive lidt......men det er jo kun påske en gang om året, og det er så hyggeligt at give gaver.

Ellers står det på en virkelig hyggelig dag i dag (regner jeg da med). Skal mødes med pigerne til brunch kl 10, hvorefter det står i scrappens tegn resten af dagen. B og Benjamin skal have "mande hygge dag", som vist nok inkludere en tur i den store LEGO butik på strøget. Både mormor og farmor har givet lidt penge i stedet for det tradionelle chokoladeæg.

(hvis nogen skulle læse det her og vide hvordan man kan få større Hipstamatic fotos på bloggen uden at de bliver dårligere, må i meget gerne lægge en besked)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...