tirsdag den 25. oktober 2011

Juno seng til salg - SOLGT

OBS: Sengen er solgt

Benjamin har langt om længe fået sine nye seng. Vi har investeret i en rigtig god en fra Drømmeland, så forhåbentlig kan den holde de næst 10 år. Den ser dog lidt stor ud på hans lille værelse, men nå han så ligger i den og fylder mere end halvdelen, så indser jeg pludselig hvor stor en dreng han er blevet.

Men det betyder også at vi står med en Juno seng vi ikke længere skal bruge. Så forhåbentlig kan andre få glæde af den.Det er en original Juno (lille-Per) seng, med den originale udtræksbund og tremmesider. Vi malede den hvid for mere en 6 år siden og den er ikke blevet malet siden, så den trænger til et nyt lag. Ligeledes er der er en liste der skal limes, der hvor man trækker sengen ud. Der følger heller ikke madras med, den vi havde, havde udtjent sin værnepligt. Sikke en masse negativt, nu til det positive...Den skal kun koste 2000kr og det er en super charmerende seng, der kan bruges fra barnet er nyfødt til ca 6-7 års alderen.


8 kommentarer:

Malene sagde ...

Hvem der bare stod og manglede sådan en. Min egen Juno barneseng har min far solgt for få hundrede kroner i sin tid. Suk! Så den var vel ikke lys-orange, inden I malede den? ;)

Janni sagde ...

Den var faktisk lys gul, så tæt på. Vi kan se at den oprindelige farve var babyblå, Benjamin har nemlig stået og gnavet lidt i malingen da han fik sine første tænder.

Aller helst ville jeg gerne sætte den på loftet, men der står allerede en anden Juno og venter på en dag at komme i brug. Så den her mås afsted...

Bo sagde ...

Har du solgt sengen?

Janni sagde ...

Hej Bo

Nej, den er stadig til salg!

Camilla sagde ...

Hej Janni
Faldt lige over din dejlige blog og så Junosengen :-)

Er sengen stadig til salg?
Hvis den er har jeg lige et par spørgsmål :-)

Bortset fra de ting du har skrevet, er den så i god stand? Fx er den vakkelvoren og sidder tremmesiderne godt fast på den mv.?

På forhånd tak :)

Janni sagde ...

Hej Camilla

Tak for din interesse.

Som sagt er der en liste i den ene side, der bør limes. Det er der hvor den ene side går ind i den anden, altså der hvor man trækker sengen fra hinanden for at udvide den. Når sengen er trukket helt ud i fuld længde kan man ikke bare rykke rundt på den ved at hive i den ene ende, men vakkelvoren er ikke det rigtige ord, det er mere bare sådan konstruktionen er. Når sengen er skubbet sammen med tremmesiderne på virker den ikke vakkelvoren. Vi gav tremmesiderne to små skruer hver for at holde dem på plads, især hvis babyen kan rejse sig op. Da det jo er en gammel seng, virker den ikke så robust som en ny, materialerne er ikke så kraftige som på nye tremmesengen.
Sidst men ikke mindst, så trænger den til ny maling - derfor også den lave pris.
Vi har været meget glade for den, da den ikke er så høj og selv uden tremmesider er der lidt kant på så de store børn heller ikke bare triller ud.
Hvis du har flere spørgsmål er du velkommen til at skrive på mail Benjaminsmor@gmail.com

Ps. Jeg har muligvis også en anden interesseret køber.

Helle Hauskov sagde ...

Hejsa ;-) Er den stadig til salg? Kh helle

Janni sagde ...

Hej Helle

Ja det er den faktisk, men jeg har siden jeg har sat den til salg fundet ud af at tremmesiderne er forsvundet fra jordens overflade - møg irriterende.

Derfor skal den også kun koste 1500kr.

Jeg ved at man kan købe nylavede tremmesider.

Du kan bare skrive til Benjaminsmor@gmail.com hvis du er interesseret.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...